Mail ons

AFSPRAAK

Mail ons

MAIL ONS

Mail ons

023 822 3113

Jouw event als nooit tevoren

Ontzorgen, Sfeer, Beleving, Service én Kwaliteit
Offerte aanvragenOVer ons

Tot in detail verzorgt

"Voor ieder event weet Alvida Events de perfecte sfeer neer te zetten"


Maxime Verhagen - Bouwend Nederland

Jouw event op maat

Jouw event is maatwerk en wordt geheel afgestemd naar jouw wensen en ideeën . Met andere woorden: gewoon perfect geregeld. Alvida Events verzorgt onder meer volledig verzorgde corporate events en luxe en ontzorgde private parties. Samen met jouw input zorgen wij voor een onvergetelijk event waar nog lang over zal worden gesproken.

Neem contact met ons op

Van 50 tot 2000 personen

Of je nu een event organiseert voor een klein gezelschap, een beurs waar je een grote groep genodigden verwacht of een meerdaags event waar veel verschillende personen komen. Het maakt niet uit: groot of klein, alleen het beste is goed genoeg.

Daarom verdient ieder event persoonlijke aandacht.

Neem contact met ons op

Brainstormen en de tekentafel

Maak van je evenement een onvergetelijke dag. Wij maken graag een afspraak om samen te brainstormen zodat het beste uit jouw event wordt gehaald. Van visie en strategie tot het bepalen van de locatie en de aankleding. Tot op micro niveau kijken wij naar werkelijk ieder detail. Want juist het kleinste detail maakt of kraakt jouw event.

Neem contact met ons op
Van bedrijfsopening tot congres

Jou en je gasten laten genieten en ontzorgen tijdens jouw event. Dat is waar wij ons al jaren, 7 dagen in de week voor inzetten. 
Al ruim 10 jaar zijn wij het evenementenbureau van menig bedrijf en particulier als het gaat om het verzorgen van de mooiste events en de totaalverzorging van een scala aan feesten. Van exclusief bedrijfsfeest tot intiem verjaardagsfeest en alles daar tussen in.

Onderstaande bedrijven gingen je voor

Persoonlijke aandacht zorgt voor succes

Roy-Alexander en Raoul zijn beide fijn om mee te werken en ze denken met je mee om het evenement tot een succes te maken.
Niet geheel onbelangrijk is dat het eten en drinken goed verzorgd en erg lekker was. Ik kan Alvida daarom ook zeker aanraden!


Denise van Kampen - PanAmerican Seed